Reia Tolovaj 2016

Friulano, Sauvignonasse, Jakot, Tolovaj, kært barn har mange navne. Mange hedder også noget i retningen af Reia i Slovenien, men der er kun én Marko Reja i Brda: Reias Tolovaj har med to ugers skindkontakt og modning på akaciefade en fyldig og dyb eksotisk frugt og frisk syre, med mango, tørrede abrikoser og kandiseret orangeskal, akaciehonning og krydrede noter af fennikel- og bukkehornsfrø.

Reia Tolovaj 2016 Flaskevis (C) Thomas Bohl.jpg

Flaske: Tolovaj 2016
Vinhus: Kmetija Reia
Område: Goriska Brda
Land: Slovenien
Druesort: Friulano
Jordbund: Flysch
Dyrkningsform: Biodynamisk
Vinificering: Spontamgæret,
to ugers skindkontakt
Lagring: Store akaciefade
Lukning: Korkprop
Alkohol: 13%
Pris: cirka 150,-

Comment