Kristian Keber Brda 2014

Kristian Keber (kendt fra Edi Keber) er kommet i mål med sin eget slovenske projekt i Brda, her fra årgang 2014, “den værste årgang både min far og min bedstemor har oplevet.” Gennem grundig selektion og dygtig vinificering har han opnået en harmonisk vin, der allerede nu er ret drikkemoden: Saftig stenfrugt, nøddeagtig blødhed, frisk syre og en mørk, mineralsk kerne. Rebula, Tokai and Malvazija med 12 dages skindkontakt og 2 år på store slavonske egetræsfade. Ærgerligt små mængder, men hold øje med det her— Kristian kan!

Kristian Keber Brda 2014 Flaskevis (C) Thomas Bohl.jpg

Flaske: Brda 2014
Vinhus: Kristian Keber
Område: Brda
Land: Slovenien
Druesorter: Ribolla Gialla,
Malvasia Istriana, Friulano
Jordbund: Flysch
Dyrkningsform: Økologisk
Vinificering: Spontangæret,
to ugers maceration
Lagring: Store træfade
Lukning: Korkprop
Alkohol: !3%
Importør: Distinto
(ikke i sortiment)
Pris: cirka 200,-

Comment